lördag 29 oktober 2011

Solnedgång i Turkiet








Glad tjej i Turkiet






Mer av Turkiet

Fin soluppgång

En av alla lekar :)





Eget rum. Jag, Emilia & Matilda delade hotelrum.


Turkiet

Tredje gången gillt!
Nu kommer äntligen bilderna från Turkiet!
Satt hela kvällen i går + förmiddagen idag och försökte ladda upp bilderna
men bloggen vägrade att ta emot tillräckligt många bilder...
Så synd, jag som har massor av bilder att lägga upp,
så det får bli flera inlägg med Turkiet-bilder.

Varför det har dröjt så länge med dessa bilder beror på att
direkt när vi kom hem från resan var det bara att packa om på nytt.
Dagen som föjde var det dags för prao på Colorama i Varberg.
Så denna veckan har jag sovit i Varberg hos moster.
Men nu är jag hemma igen efter X antal dagar. :)

Vi hade det jättehärligt i Turkiet!
Första eftermiddagen (mån) var dock inte så rolig, regnet forsade ner och gjorde oss smått oroliga:
-Ska vi få sånt här väder hela veckan!?
Svar: Nej!
Tack och lov! :)
Det blev mycket sol och bad! Helt underbart!

Hoppas ni gillar bilderna!























söndag 16 oktober 2011

Somliga dagar njuter man mer än andra...

... och kommande vecka ska jag/vi bara njuta!
Nu blir det till att byta ut fingervantar mot bikini!
Kommer bli en härlig vecka i Turkiet!

Hoppas på att få många sköna bilder att lägga upp sen när jag kommer hem.

Ha det bäst!
Njut av livet!


lördag 15 oktober 2011

Chokladtårta





Det fick bli en god avslutning på denna lördagskväll,
chokladtårta med hallon, physalis och grädde.
Helt okej! :)
Prova gärna, recept här nedanför!

Ha det bra!
Kram


Fluffig chokladtårta med hallon, physalis och grädde

Ingredienser:
125 g smör, smält
125 g socker
125 g choklad, 70%
3 ägg
Kakao
Hallon och physalis
Vispgrädde

Gör så här:
1. Rör ihop socker och smör i en kastrull, så att sockeret löses upp.
2. Ha i chokladen, låt det svalna lite.
3. Ha i äggulorna, rör ihop.
4. Vispa äggvitorna hårt.
5. När det svalnat, ha i de vispade äggvitorna.
6. Dela smeten i två lika stora delar. Grädda en del smet i 170 grader, 35-40 minuter. Låt resten stå i kylen.
7. Ta fram smeten ur kylen och lägg på när den gräddade kakan svalnat.
8. Ställ in i frysen och låt den stå ett par timmar, gärna en dag.
9. Tas ut en timme innan kakan ska serveras.
10. Sikta kakao over kakan, lägg på några hallon och physalis. Klicka på lite grädde.

Lycka till!